Δημοτικό Θεσσαλονίκης:  73 μαθητές της 6ης τάξης έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα
Με ενθουσιασμό και χαρά στις 21/5/2015 στο Αρσάκειο Δημοτικό Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του προγράμματος επιχειρηματικότητας «Μorethanmoney»/ Ξοδεύοντας Έξυπνα, το οποίο διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) / Junior Achievement Greece www.senja.gr  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Δημοτικό Πάτρας: 47 μαθητές της 5ης και της  6ης τάξης έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα
Με ενθουσιασμό και χαρά στις 25/5/2015 στο Αρσάκειο Δημοτικό Πάτρας  υλοποιήθηκε σε μία σχολική ημέρα αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα, το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «Μore than money» / Ξοδεύοντας Έξυπνα, το οποίο διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) /Junior Achievement Greece www.senja.gr  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Ξοδεύοντας έξυπνα
Στις 20 Μαΐου 2015 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «Μore than money»/ Ξοδεύοντας έξυπνα που υλοποίησαν 55 μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, οι οποίοι έκαναν εφέτος τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα.

Επιχειρηματικότητα
Στις 29 Μαΐου 2015 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «Μore than money»/ Ξοδεύοντας έξυπνα που υλοποίησαν 57 μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, οι οποίοι έκαναν εφέτος τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα.

Πώς οι μικροί μαθητές κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα
Στις 20 Μαΐου 2015 ολοκληρώθηκε στο A΄ Αρσάκειο Δημοτικό Ψυχικού η υλοποίηση τού προγράμματος επιχειρηματικότητας «Μore than money»/ Ξοδεύοντας έξυπνα, το οποίο διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων)/Junior Achievement Greece www.senja.gr σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

225 μαθητές έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην επιχειρηματικότητα
Με ενθουσιασμό και επιτυχία ολοκλήρωσαν τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Δημοτικά Σχολεία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας JA More than Money / Ξοδεύοντας Έξυπνα στο τρέχον σχολικό έτος 2014-2015. Το πρόγραμμα αυτό, το διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) / Junior Achievement Greece www.senja.gr  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.