Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος η ομάδα ποδοσφαίρου των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού συμμετείχε στο πρωτάθλημα Α.Σ.Ι.Σ., που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις τής Γερμανικής Σχολής από 9 έως 17 Νοεμβρίου 2019. Στον όμιλο που κληρώθηκε η ομάδα των Αρσακείων κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το final.8. 

Συγκεκριμένα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τα Εκπαιδευτήρια Μωραίτη, έχασε από το St’Catherines με 2-0 και κέρδισε την Εκπαιδευτική Αναγέννηση με σκορ 1-0.
Στη φάση των 8 , ύστερα από μια αξιέπαινη προσπάθεια, ηττήθηκε, στο δημοτικό στάδιο Διονύσου στις 7 Δεκεμβρίου 2019,  από το Κολλέγιο Ψυχικού με σκορ 4-0.

Την ομάδα στους αγώνες εκπροσώπησαν οι παρακάτω αθλητές:.
από το Α΄ Λύκειο: Κουτσογούλας Ηλίας, Μισούλης Δημήτριος, Σέργης Σωτήρης, Βαλάκος Γιώργος, Ροϊλίδης Γιώργος, Λαμπράκης Κωνσταντίνος, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Μαζεμένος Δημήτρης.
από το Β΄Λύκειο: Παπαδόπουλος Αντώνης, Οικονομίδης Γιώργος, Κανελλάκης Κωνσταντίνος, Νίκας Γιάννης, Θεοδωρόπουλος Αχιλλέας, Κουρκουμέλης Νέστωρας, Μπάγκος Σταμάτης,Τσακατάρας Γρηγόρης, Βλαχονικολέας Ευρυσθένης
από το Γενικό Λύκειο: Πετρούτσος Αλέξανδρος.

Στους μαθητές αξίζουν συγχαρητήρια για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν, το αγωνιστικό τους πάθος και το ομαδικό πνεύμα που ανέπτυξαν. 

Τους μαθητές προπόνησε και συνόδευσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Κάτσικας Ευθύμιος.