Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Λυκείων ΑΣΙΣ, διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

Συμμετείχαν συνολικά 17 αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών και μαθητριών από σχολεία-μέλη των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και στο πλαίσιο τού αθλητικού πνεύματος.

Από τα σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας συμμετείχε η ομάδα μαθητριών των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού και η αντίστοιχη των Αρσακείων-Τοσιτσείων Λυκείων Εκάλης, η οποία κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο με τις αθλήτριες Τυχοπούλου Σοφία, Καραούλια Αγγελική, Γιαλελή Νίκη, Τριανταφύλλου Ηλιάνα, Μαραμπουτάκη Φράνκα-Μαρία, Μπολολιά Χριστίνα, Μαυρομάτη Βασιλική, Μαυρομάτη Κατερίνα, Γεωργούλια Χρυσάνθη και Παπαγγελοπούλου Ιωάννα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και τη συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια τής διοργάνωσης!