Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων και επαίνων τού πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού που διοργάνωσε το Τμήμα Νεότητας τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Πολεμικό Μουσείο. Ο διαγωνισμός είχε θέμα "Ο εθελοντής τού Ερυθρού Σταυρού μέσα από τα παιδικά μάτια”.

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα με την παρουσία φορέων τού πολιτικού και πνευματικού κόσμου απονεμήθηκαν τα βραβεία στους διακριθέντες μαθητές.

Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια οι μαθητές τού Α΄ Αρσάκειου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης: Αχίλλα Εμμέλεια και Δέσποινα-Διονυσία Γιολδάση έλαβαν, αντίστοιχα, το δεύτερο και τρίτο βραβείο στην κατηγορία σκίτσο.

Οι μαθητές τής Στ΄ τάξης, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση των δασκάλων τους, φιλοτέχνησαν τα έργα τους αναδεικνύοντας δημιουργικά την αξία τού εθελοντισμού και τής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Όλοι οι μαθητές έλαβαν τους επαίνους τους για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια όλης τής χρονιάς με ποικίλες και επρωτότυπες δράσεις σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.