Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την 5η θέση πανελληνίως στην 10η Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO κατέκτησε ομάδα «The RGY Team», η οποία αποτελούνταν από μαθητές και των τριών Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης. Η Ολυμπιάδα με θέμα «Food Matters» πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 2018. Η ομάδα, με τους μαθητές Καλλιακμάνη Ηλία, Πανοδήμο Κωνσταντίνο και Πρωτονοτάριο Γιώργο, συμμετείχε στην ανοιχτή (Open) κατηγορία.

Τα παιδιά δημιούργησαν ένα ενυδρειοπονικό σύστημα με τη βοήθεια τής Ρομποτικής. Κατασκεύασαν, δηλαδή, ένα ενυδρείο με ψάρια κατάλληλα προς κατανάλωση, μια μορφή ιχθυοκαλλιέργειας. Στο επάνω μέρος τού ενυδρείου υπήρχε θερμοκήπιο με λαχανικά, τα οποία δεν καλλιεργούνταν σε χώμα αλλά είχαν τις ρίζες τους στο νερό, όπως ακριβώς σε ένα ενυδρειοπονικό σύστημα.

Η παρουσία τής ομάδας ήταν εξαιρετική. Το περίπτερό της ήταν πάντα γεμάτο με κόσμο που ρωτούσε τους «μικρούς επιστήμονες», όπως τους χαρακτήρισαν, πώς λειτουργούν οι ρομποτικές κατασκευές. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα χρυσόψαρα και τα φυτά που χρησιμοποίησαν οι μαθητές για να υλοποιήσουν το σύστημά τους.

Προπονήτρια τής ομάδας ήταν η καθηγήτρια Πληροφορικής Ρομποτικής κ. Ελισάβετ Βατουσιανού.