Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Σε πανηγυρικό κλίμα αλλά και με μεγάλη συγκίνηση το Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης αποχαιρέτησε τους  μαθητές  τής Γ΄ τάξης κατά την τελετή αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Θέατρο των Σχολείων τής Εκάλης.
«Τα χρόνια που έρχονται είναι ίσως τα καλύτερα» είπε ο Διευθυντής τού Σχολείου απευθυνόμενος στα παιδιά. «Απαιτούν δυνάμεις που αποκτήσατε σε αυτό το πρώτο ταξίδι. Απαιτούν όραμα, που έχετε ήδη χρωματίσει, μέσα στις τάξεις τού σχολειού σας. Απαιτούν έμπνευση που ήδη έχετε κατακτήσει, ταξιδεύοντας δώδεκα χρόνια με συντρόφους τους μεγάλους τής Τέχνης και τής Επιστήμης… Το μέλλον είναι όμορφο αν το αγαπήσετε και πλούσιο αν το φιλοτεχνήσετε… Στα νέα μονοπάτια, που ανοίγονται μπροστά σας, περπατήστε χωρίς φόβο. Συντροφιά σας οι μνήμες, οδηγός σας η δύναμη τής καρδιάς σας».
Ο Πρόεδρος τού Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου Νικόλας Σπυρέλλης ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και τους καθηγητές τού Σχολείου για τη στήριξή τους στα δύσκολα χρόνια τού Λυκείου και απευθύνθηκε με αγάπη και ευαισθησία στους συμμαθητές του και τους γονείς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Ιωάννης Παρασκευόπουλος, η Πρόεδρος τής Ομοσπονδίας των Συλλόγων Γονέων των Αρσακείων Σχολείων και τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Α΄ Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης κ. Δέσποινα Μανουσαρίδου-Μουστάκα και η Πρόεδρος τού Συνδέσμου Αποφοίτων κ. Νονίκη Πέρδικα.
Την εκδήλωση στήριξε οικονομικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τού Σχολείου, το Γαλλικό Κολλέγιο Id’ΕF με χρηματική χορηγία, καθώς και τα supermarkets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα οποία προσέφεραν τους χυμούς και τα αναψυκτικά.