Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, κατά τη διάρκεια τής τελευταίας συνάντησης γονέων και νηπιαγωγών, οι μικροί μαθητές των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το Σχολείο τους, τις δασκάλες τους καθώς και τους φίλους τους, σε κλίμα γιορτινό και καλοκαιρινό.
 Θαύμασαν τα έργα που δημιούργησαν στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι με την καθοδήγηση των  κ. Σιμόνης Σταυροπούλου, Δήμητρας Δακτυλίδη και Ξένιας Γεωργούλα, καθ’ όλη τη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς. Παράλληλα, θαύμασαν τα κοστούμια τής παράστασης τής τελετής λήξης,  σε μια έκθεση που επιμελήθηκε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου.

 Παρακολούθησαν, επιπλέον, προβολή διαφανειών με φωτογραφίες των μικρών μαθητών από δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν κατά τη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς. Τέλος, γονείς και παιδιά, αφού απόλαυσαν την όμορφη βραδιά στον κήπο των Νηπιαγωγείων, όπου έπαιξαν, συζήτησαν και διασκέδασαν, παρέλαβαν από τις νηπιαγωγούς την τσάντα με όλες τις εργασίες που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους και το αναμνηστικό φοίτησής τους στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης και αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι.