Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Κατά τη διάρκεια τής εορτής αποφοίτησης των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2019, στον χώρο τού θεάτρου των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης λειτούργησε έκθεση, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις διαθεματικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν ανά τμήμα κατά τη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο τού διαθεματικού προγράμματος με θέμα το διάστημα και τίτλο «Ένα ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο τού Διαστήματος».

Παράλληλα, στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα που φιλοτέχνησαν τα νήπια και τα προνήπια στο πλαίσιο τού προγράμματος τής Εικαστικής Αγωγής, στο οποίο τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με γνωστούς Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες, και χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά εκφράστηκαν εικαστικά αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία τους, με την καθοδήγηση τής εικαστικού κ. Μαρίνας Κοράκη.

Την ευθύνη υλοποίησης των δραστηριοτήτων τού διαθεματικού προγράμματος είχαν οι υπεύθυνες νηπιαγωγοί των τμημάτων και τον συντονισμό η κ. Κατερίνα Ζαγκανά, προϊσταμένη τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης και Συντονίστρια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης.

Η επιμέλεια και η οργάνωση τής έκθεσης έγινε από τις κ. Φωτεινή Κοντού και Ευαγγελία Χαραλαμπίδου.