Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Το Β’ βραβείο της επιτροπής στην κατηγορία «Νηπιαγωγεία» αλλά και την αγάπη μικρών και μεγάλων κέρδισαν τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία στον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021» της επιστημονικής εταιρείας EuropeanSchoolRadio, με θέμα «Από το εγώ στο εμείς».

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική τελετή βράβευσης που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ3 το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 10:00 π.μ.

Τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης συμμετείχαν στο διαγωνισμό με την πρωτότυπη δημιουργία «Η ευχή». Η κατάσταση που βιώσαμε όλοι, λόγω της πανδημίας, ανέδειξε την ανάγκη για αλληλοβοήθεια και αλληλοϋποστήριξη. Αυτό έδωσε το κίνητρο στα παιδιά να δημιουργήσουν ένα τραγούδι που θα ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη και θα δώσει θάρρος, ελπίδα και δύναμη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η ευχή μας έγινε πραγματικότητα μέσα από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό. Τη μελωδία του τραγουδιού συνέθεσε η νηπιαγωγός – μουσικός Μαρία Γκιούλμπαμπα και έγραψε τους στίχους με έμπνευση τις ευχές των παιδιών.

vraveio radiofono1