Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Εορτή τριών Ιεραρχών

Η Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 ήταν η μέρα τής εορτής των Τριών Ιεραρχών και στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης τιμήσαμε τους προστάτες τής Παιδείας και των Γραμμάτων.

Ποιος θα κερδίσει το φλουρί;

Τα παιδιά των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης, αφού έφτιαξαν τη βασιλόπιτα, την έκοψαν στην τάξη τους.

Φτιάχνουμε τη δική μας βασιλόπιτα…

Τη δεύτερη εβδομάδα τού Ιανουαρίου 2023 τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης έγιναν μικροί ζαχαροπλάστες...

Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής

Τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης επισκέφθηκαν το πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, όπου συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Κυκλοφοριακή Αγωγή», το οποίο παρουσίασε η ομάδα οργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων "Τρελοπατούσες".

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας

Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικο παζάρι στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης, μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Γιορτή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που προετοίμασαν με τις νηπιαγωγούς τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων τού Σχολείου μας.

"Τα καρύδια" - Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τής Ελληνικής Παράδοσης, τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων- Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης έμαθαν και έπαιξαν το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι «τα καρύδια».

Να τα πούμε;

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή και 23 Δεκεμβρίου 2022, τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης υποδέχθηκαν τους μαθητές των Α΄, Β΄, και Γ΄ Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών που έψαλαν κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μαρουλομαζέματα...

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 τα νήπια και προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης επισκέφθηκαν τον λαχανόκηπο τού Σχολείου.

Μύρισε Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι προετοιμασίες εντείνονται και oι μικροί μαθητές των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης γίνονται ζαχαροπλάστες!