Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Ο τυχερός τής χρονιάς!

Τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης με μεγάλο ενθουσιασμό έκοψαν τη βασιλόπιτα που μόνα τους παρασκεύασαν, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ο κύκλος τού ψωμιού…

Τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης, αφού έμαθαν για τον κύκλο τού ψωμιού και πώς γίνεται από το σποράκι το ψωμάκι, φύτευσαν στην τάξη τους το δικό τους σιτάρι για να δουν πώς μεγαλώνει. Στη συνέχεια έφτασε η ώρα να ζυμώσουν.

Μαρούλια από το δικό μας μποστάνι…

Τα μαρούλια που είχαν φυτέψει τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης στο λαχανόκηπο τού Σχολείου μεγάλωσαν!

Γράμμα στον Αϊ- Βασίλη από τα παιδιά τού ΔΠ΄1

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες τής φετινής χρονιάς τα προνήπια τού τμήματος ΔΠ΄1 των  δεν έχασαν το κέφι τους και εννοείται πως δεν ξέχασαν ναγράψουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη

Μαγικά Χριστούγεννα από τα παιδιά τού ΒΠ΄1!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν ξανά, όμως φέτος τα γιορτάζουμε διαφορετικά και διαδικτυακά!

Από το ΑΠ΄1 με αγάπη!

Αν και οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές για όλους, τα παιδιά βρήκαν, όπως πάντα, τρόπο να τις χαρούν και να δώσουν σε όλους μηνύματα αγάπης και ελπίδας!

Ευχές για καλή χρονιά από τα παιδιά τού ΔΝ΄1

Μέσα σε κλίμα εορταστικό τα παιδιά τού τμήματος ΔΝ΄1 των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης στέλνουν τις δικές του μοναδικές ευχές και ξεχωριστές ζωγραφιές για μια όμορφη νέα χρονιά!

Το δέντρο των ευχών από τα παιδιά τού ΓΝ΄1

Σκέψεις μοναδικές, λαμπερές, βγαλμένες από παιδικές ψυχές!

Η σημασία των Χριστουγέννων για τα παιδιά τού ΒΝ΄1

Τι σημαίνουν Χριστούγεννα για τα παιδιά;

Διαδικτυακές ευχές από τα παιδιά τού τμήματος ΑΝ΄1

Όταν οι ευχές προέρχονται από τα παιδιά έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.