Αρσάκεια Ιωαννίνων

Μεγάλη επιτυχία του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, που διεξήχθη στην Αθήνα το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019. Για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, 1η στην Περιφέρεια Ηπείρου, η ομάδα «Arsakeio Airlines» στην ανοικτή κατηγορία Δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η Τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά», ενώ απέσπασε και Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Μακέτας στην τελική φάση αξιολόγησης.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Κατερίνα Βαντώλα, Αθηνά Μαγκούτη, Εύα Παπουτσή, Νικόλα Σιατούφη και στον προπονητή τους, τον δάσκαλο του Σχολείου, κ. Βησσαρίωνα Γκαρτζονίκα. Να σημειωθεί ότι το σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στους προκριματικούς ήταν 1.177 και στους τελικούς στην Αθήνα 80.

Θερμά συγχαρητήρια και στην Ομάδα του Ομίλου «5th Graders Football Club» που συμμετείχε επίσης στους τελικούς του Πανελληνίου Διαγωνισμού στην Αθήνα στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2Χ2» και διαγωνίστηκε μεταξύ 104 ομάδων. Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές Θεοφάνης Βλάχος, Ανδρέας Μανής και Ιάσονας Πρίντζης.

Την ομάδα τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων έδειξε στο δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για τη στήριξη, τη δασκάλα κ. Λητώ Αθανασίου και τον καθηγητή Πληροφορικής του Σχολείου κ. Νικόλαο Λαδιά.