Αρσάκεια Ιωαννίνων
Το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, κλείνοντας το διδακτικό έτος 2017-18, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους και να μοιράσει «εὖγε!».

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Πολιτισμού-Επιστημών και Αθλητισμού «Εὖγε! 2018» (Παρασκευή 25 Μαΐου 2018) μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας θα παρουσιάσουν το πρωί (09:00–11:40) στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων τις δραστηριότητες της Ζώνης Επιστημών-Πολιτισμού, τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, κατασκευές από τα μαθήματα Τεχνολογίας και Εικαστικών, καθώς και τα βραβευμένα έργα του Α.ΛΟ.ΤΕ. 2018, ώστε να πάρει μια γεύση από αυτά η σχολική μας κοινότητα αλλά και να επιβραβευθεί η επιμέλεια και συμμετοχή των μαθητριών και μαθητών σε αυτά.

Μετά τις παρουσιάσεις στο θέατρο, θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο τελικοί των ενδοσχολικών πρωταθλημάτων και θα ακολουθήσουν οι σχετικές απονομές (12:15–14:50).

Τη μέρα αυτή το Σχολείο μας θα είναι «ανοιχτό» σε γονείς και φίλους των μαθητών μας, καθώς και σε γονείς που ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στο Γυμνάσιο.


                            Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του «Εὖγε! 2018», κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΓΕ 2018