Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Ιωαννίνων παρουσίαση τού βιβλίου τού κ. Θοδωρή Παπαθεοδώρου «Συναξάρια τής μικρής Πατρίδας» των εκδόσεων"Ψυχογιός". 
Η παρουσίαση διοργανώνεται από τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Καλαρρυτών «Η Πίνδος», το βιβλιοπωλείο "ΜΑΝΤΖΙΟΣ" και τις Εκδόσεις "Ψυχογιός". 
Για το βιβλίο θα μιλήσει μεταξύ άλλων ο φιλόλογος και Διευθυντής τού Αρσακείου Λυκείου Ιωαννίνων κ. Παύλος Μαυρόγιαννης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και η Διευθύντρια τού Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων κ. Ελένη Παπανικολάου.

Tα Αρσάκεια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια σε Ψυχικό, Εκάλη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν γονείς και μαθητές προνηπίων, νηπίων και όλων των τάξεων τού δημοτικού, τού γυμνασίου και τού λυκείου το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 (10.00-14.30).
Τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων προσκαλούν τους γονείς και τα παιδιά τής πόλης των Ιωαννίνων και τής ευρύτερης περιοχής να λάβουν μέρος σε ποικίλα βιωματικά εργαστήρια που σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς τής γνώσης, τής επιστήμης και τού πολιτισμού, να γνωρίσουν την παιδεία που παρέχουν τα Αρσάκεια Σχολεία και να περάσουν ένα δημιουργικό πρωινό!