Αρσάκεια Ιωαννίνων
Αποφοίτηση 2023

Αποφοίτηση 2023! Ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και κλείνοντας στο Λύκειο!

Εορτή Τριών Ιεραρχών

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε διά ζώσης, αλλά και σε ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση, εκδήλωση με τη συμμετοχή των μαθητών τού.

Ημέρα Σταδιοδρομίας: Παρουσίαση προοπτικών καριέρας στη ναυτιλία

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Αρσακείου Γυμνασίου Ιωαννίνων και τής Α΄ τάξης τού Αρσακείου Λυκείου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των Ημερών Σταδιοδρομίας, συναντήθηκαν διαδικτυακά με την Αρσακειάδα κ. Δανάη Μπεζαντάκου.

Οι σπουδές στην Αμερική - Higher Education in the U.S.A and Admission Application Case study

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μαθητές από το Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο των Ιωαννίνων παρακολούθησαν την επιμορφωτική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν, το πρωί της Παρασκευής, τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, το 1ο και το 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, καθώς και το 1ο, 3ο, 5ο, 7ο ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων, το ΓΕ.Λ. Ανατολής και το Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής, στην κατάμεστη αίθουσα «Δημήτρης Χατζής».

"Game Changers" στο 8ο ATSMUN

Το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε το 8ο ATSMUN στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα  #Codeweek, που  πραγματοποιήθηκε εφέτος από τις 8 έως και τις 23 Οκτωβρίου, αποτελεί μια πρωτοβουλία ψηφιακoύ γραμματισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει ως στόχο να κάνει τον προγραμματισμό  και τη χρήση νέων τεχνολογιών προσιτά σε όλους με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Συμμετοχή στα 5χλμ τού αγώνα "Lake Run" στα Ιωάννινα

Με τριάντα μαθητές και καθηγητές συμμετείχε το Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Ιωαννίνων στο 16o Ioannina Lake Run και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, που έγινε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Αγιασμός 2022

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 τελέστηκε σε όλα τα Αρσάκεια Σχολεία ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Εορτή των Τριών Ιεραρχών

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε διά ζώσης, αλλά και σε ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση, εκδήλωση με τη συμμετοχή των μαθητών τού Αρσακείου Γυμνασίου και Λυκείου Ιωαννίνων.

Πιλοτική εφαρμογή τού συστήματος ProxiTour στα μουσεία

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ομάδες μαθητών τής Β΄ τάξης και τής Α΄ τάξης τού Αρσακείου Γυμνασίου και Λυκείου Ιωαννίνων, αντίστοιχα, έλαβαν μέρος στην πιλοτική εφαρμογή τού συστήματος ProxiTour στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και το Βυζαντινό Μουσείο Ιωαννίνων, απολαμβάνοντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ξενάγησης, χωρίς την παρουσία ξεναγού και προσαρμοσμένη στην ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους.