Αρσάκεια Πατρών

Για την οργάνωση της τετραήμερης περιβαλλοντικής εκδρομής των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Πατρών στην Κατερίνη-Όλυμπο από Σάββατο 9 Απριλίου 2022 έως και Τρίτη 12 Απριλίου 2022 εφαρμόστηκαν οι προτεινόμενες από το νόμο διαδικασίες και μετά από αξιολόγηση των προσφορών επελέγη το Γραφείο Γενικού Τουρισμού "Connection Travel", που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Βενιζέλου 4.

Για την οργάνωση της τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Πατρών στα Ιωάννινα από Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 εφαρμόστηκαν οι προτεινόμενες από το νόμο διαδικασίες και μετά από αξιολόγηση των προσφορών επελέγη το Γραφείο Γενικού Τουρισμού "Vavoulis Tours", που εδρεύει στο Αγρίνιο και στην οδό Παναγοπούλου 1.

Ενημερώνονται οι γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς κ.λπ. μαθητών των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων ότι σύμφωνα με τις Οδηγίες και τα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

2.6 Δεν επιτρέπονται επισκέπτες στον χώρο της τάξης ή του σχολείου.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας