Αρσάκεια Πατρών
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή μαθητών τής Β΄ τάξης τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών στις εργασίες τού ιατρικού-εκπαιδευτικού συνεδρίου με θέμα «Νέοι και αγωγή υγείας, το ευ ζην υπόθεση όλων μας», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο τού Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι μαθητές Αποστολοπούλου Έλλη, Βλασταράς Ανδρέας και Γαβριηλοπούλου Κατερίνα παρουσίασαν την εισήγηση με τίτλο «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο» με παράλληλη προβολή βίντεο και με υπεύθυνους καθηγητές τις κ. Ό. Σταυρουλοπούλου, Λ. Αναστασοπούλου.
Το συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα τού Προέδρου τής Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, οργανώνεται από κοινού από την Ογκολογική Μονάδα τού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας (τμήματα Αγωγής Υγείας) και τις «Γυναίκες στην Ογκολογία», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), το ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας και με την υποστήριξη τής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.