Αρσάκεια Πατρών

Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε το κεντρικό προαύλιο των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κατά την τέλεση τού καθιερωμένου Αγιασμού από τον πατέρα Δημήτριο, παρουσία τού Επόπτη των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κ. Ιωάννη Αθανασόπουλου, τού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπου Μπονάνου, των μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Μπονάνος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σημαντικό εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο που παρέχουν τα Αρσάκεια Σχολεία στην πόλη των Πατρών και στην ευρύτερη περιοχή εδώ και 190 χρόνια, ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές εστίασε στον σχολικό εκφοβισμό και στην αποδοχή τής διαφορετικότητας.

Εκ μέρους των Διευθύνσεων και των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών και Συντονιστής Φυσικών Επιστημών τής ΦΕ κ. Μάνος Πετράκης, ο οποίος ευχήθηκε μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Συνεχάρη, επίσης, τους αποφοίτους τού Σχολείου και καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές τού Νηπιαγωγείου και τής Α΄Δημοτικού στο νέο τους ξεκίνημα.