Αρσάκεια Πατρών

Σημαντική ήταν η παρουσία των Αρσακείων Σχολείων Πατρών στην 8η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο τού Πανεπιστημίου Πατρών, στις 25-27 Νοεμβρίου 2023. Στα εκθεσιακά περίπτερα των Σχολείων μας οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα Προγράμματα Σπουδών και τα καινοτόμα προγράμματα που εκπονούνται στα Αρσάκεια Σχολεία, ενώ έλαβαν και σχετικό έντυπο υλικό.

Κατά την πρώτη ημέρα τής έκθεσης και σε ειδική συνεδρία με θέμα «Καινοτομία και Εκπαίδευση» εκπαιδευτικοί και μαθητές από τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών παρουσίασαν καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και καινοτόμα ευρωπαϊκά έργα που εκπονούνται, σε συνεργασία με το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών, από τον καθηγητή και διευθυντή τού Εργαστηρίου Ποιότητας Λογισμικού και αλληλεπίδρασης Ανθρώπου - Υπολογιστή κ. Μιχάλη Ξένο και τους συνεργάτες του.

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Αρσακείων Σχολείων Πατρών συγχαίρουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους για την εξαιρετική παρουσία τους στο Patras IQ!