ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14

Οι αριστούχοι μας
kouziou
efhm treis
efhm oloi
Πατήστε τις εικόνες
για μεγέθυνση

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 8:10-14:50


Το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Πατρών ως αναπόσπαστο μέλος των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας θα λειτουργήσει στη νέα σχολική χρονιά 2013-2014 εφαρμόζοντας καθημερινό οκτάωρο Πρόγραμμα Σπουδών.

Το καινούργιο αυτό πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί σε όλα τα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Έτσι η καθημερινή σχολική πραγματικότητα θα εμπλουτιστεί και θα ενισχυθεί με τη διδασκαλία γνωστικών αντικειμένων-μαθημάτων που προετοιμάζουν αποτελεσματικά και συνδυάζονται απόλυτα με τους στόχους, τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες που κάθε μαθητής και μαθήτρια του Λυκείου επιθυμεί να πραγματοποιήσει μετά το τέλος της σχολικής του/της διαδρομής.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες για την εφαρμογή του προγράμματος μπορείτε να διαβάσετε στην επιστολή που απευθύνει η Επόπτρια των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Βασιλική Παπαπέτρου-Μουρσελά προς όλους τους γονείς των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Η επιστολή έχει αναρτηθεί στον κεντρικό εισαγωγικό χώρο της ιστοσελίδας των Αρσακείων Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Από τη Διεύθυνση τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Πατρών