Αρσάκεια, σχολεία με διεθνή παρουσία

Αρσάκεια, σχολεία με διεθνή παρουσία

Σεμινάρια αστρονομίας και αστροβιολογίας, ελληνογαλλική ολυμπιακή εβδομάδα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024, πρόγραμμα για την εμπέδωση των θεμελιωδών ευρωπαϊκών αξιών μέσω της ενσυναίσθησης και συμμετοχή σε πανευρωπαϊκή δράση για τον…
Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (11 Απριλίου 2017) καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του Διονυσίου Σολωμού (8 Απριλίου 1798 - 9 Φεβρουαρίου 1857).
Εγγραφή νέων μαθητών: η ενημέρωση γονέων μέσω τηλεδιάσκεψης

Εγγραφή νέων μαθητών στα Δημοτικά: ενημέρωση γονέων με τηλεδιάσκεψη

Λόγω των μέτρων περιορισμού διασποράς του Covid-19 η ενημέρωση για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Δημοτικά Σχολεία Ψυχικού και Εκάλης σε γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης webex. Οι γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν μπορούν να αποστείλουν σχετικό e-mail στο epopteia3@arsakeio.gr αναγράφοντας:
Τιμούμε τους δασκάλους μας με τραγούδι!

Τιμούμε τους δασκάλους μας με τραγούδι!

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, είναι ημέρα τιμής και για τους δασκάλους μας. Ημέρα αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ομάδα χορωδών του Μουσικού Ομίλου Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων ετοίμασε ένα βίντεο με ένα τραγούδι, στο οποίο εκφράζεται η ευγνωμοσύνη όλων στους δασκάλους μας.
Βραβευμένες προσωπικότητες στα Αρσάκεια

Βραβευμένες προσωπικότητες στα Αρσάκεια

Τα Αρσάκεια Σχολεία έχουν πάντα στόχο να φέρνουν σε επαφή τους μαθητές τους με επιφανείς προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον χώρο τους. Μέσα από τη ζωντανή αλληλεπίδραση με αυτές τις προσωπικοτήτες, οι μαθητές μας αντλούν την πιο έγκυρη πληροφόρηση σε διάφορα θέματα, από την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία μέχρι και την τέχνη, μοιράζονται αληθινές εμπειρίες και εμπνέονται από τα παραδείγματα ανθρώπων που παίζουν ενεργό ρόλο στον χώρο τους σε διεθνές επίπεδο.

Επιλογή θεμάτων

awarded school 07

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ΦΕ

Φεβρουάριος 2021
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 5 1 2 3 4 5 6
week 6 7 8 9 10 11 12 13
week 7 14 15 16 17 18 19 20
week 8 21 22 23 24 25 26 27
week 9 28