Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2017 οι μαθητές τού Α´2 τμήματος τού Α ´ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης μαζί με τη δασκάλα τους κ. Ε. Πάτκα είχαν την τύχη να απολαύσουν βιωματικό πρόγραμμα σε "ΚΥΚΛΟ" σχετικά με τα συναισθήματα, και να συναντήσουν τον εκπαιδευτή επικοινωνίας κ. Τσιτσιρίγκο.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά βγήκαν έξω, έκατσαν στο γρασίδι και έφτιαξαν "κύκλο".
Ακολουθώντας τους κανόνες τού  "κύκλου" (1. Σεβόμαστε το κηρύκειο 2. Μιλάμε από την καρδιά μας 3. Ακούμε με την καρδιά μας 4. Φέρνουμε τον καλύτερό μας εαυτό 5. Λέμε τόσο όσο 6. Τιμάμε την εμπιστευτικότητα.), οι οποίοι ήταν προσυμφωνημένοι  πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:
κάθε παιδί που κρατούσε το κηρύκειο (κουκλάκι) έκανε μια γκριμάτσα ανάλογα με το συναίσθημα που είχε επιλέξει, μέχρις ότου να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να περάσει το κηρύκειο από όλα τα παιδιά.
Έπειτα, οι μαθητές μίλησαν για το αγαπημένο τους συναίσθημα και μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους τον λόγο που το επέλεξαν.
Τέλος, κάθε παιδί εξιστόρησε μια σύντομη ιστορία σχετικά με ένα συναίσθημα που είχε ζήσει κατά το παρελθόν.
Η ευχάριστη συζήτηση ολοκληρώθηκε με χαρούμενα τραγούδια σχετικά με τα συναισθήματα με τη βοήθεια τού εμψυχωτή κ. Τσιτσιρίγκου και με τη συνοδία τής κιθάρας του.