Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Η δασκάλα τής Στ΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιστείου Δημοτικού Εκάλης κ. Μπερερή Παναγιώτα παρακολούθησε το εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο "Ειρήνη είναι… συζητώντας με τα παιδιά ".

 

Η καθηγήτρια Πληροφορικής τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης κ. Βατουσιανού Ελισάβετ παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο“Μιλάμε με τους ειδικούς για τα όρια: Πώς μπορούμε να θέσουμε όρια στα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους”.

Η καθηγήτρια Πληροφορικής τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης κ. Βατουσιανού Ελισάβετ παρακολούθησε τη διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη», που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου, στις 9 και 10 Μαρτίου 2024.

Η καθηγήτρια Πληροφορικής τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης κ. Βατουσιανού Ελισάβετ παρακολούθησε το διαδικτυακό σεμινάριο "Αποτελεσματικές Παιδαγωγικές Παρεμβάσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες", που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, από τις εκδόσεις "Gutenberg".

Οι εκπαιδευτικοί τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης κ. Πανούση Λένα και Παπαφιτσώρου Νάσια συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικτυακή επιμόρφωση, 15 ωρών, με τίτλο: "Επικοινωνία και διαχείριση συγκρούσεων στο σχολικό περιβάλλον".

Οι εκπαιδευτικοί Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης κ. Πανούση ΛέναΠαπαφιτσώρου Νάσια,Αθανασίου και Πόρποδα Αποστολία συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικτυακή επιμόρφωση, 15 ωρών, με τίτλο «Ονειροπλάστες - Ονειροθραύστες: DreamΜakers - DreamBreakers» - Βοηθώντας τους νέους να αδράξουν τις ευκαιρίες τής ζωής και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Την Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024 οι κ. Α. Πόρποδα και Μ. Αθανασίου παρακολούθησαν τη διαδικτυακή επιμορφωτική δράση με τίτλο: "Διαμεσολάβηση των συγκρούσεων στο σχολείο", που οργάνωσε το 5ο ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Βατουσιανού Ελισάβετ παρακολούθησε το διαδικτυακό σεμινάριο “Τεχνητή Νοημοσύνη: Μάθε για αυτή, Δίδαξε με αυτή” , που διοργανώθηκε στο πλαίσιο τού έργου "AdultDigitalUp". Στο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, γνωρίσαμε χρήσιμα εργαλεία για να ανακαλύψουμε τη δύναμη τής Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι εκπαιδευτικοί τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης  κ. Αθανασίου, Βατουσιανού, Μουταυτσίδου- Μπερερή,  Πόρποδα και Τζαβέλης συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικτυακή επιμόρφωση 15 ώρών, με τίτλο “Επικοινωνία και Διαχείριση Συγκρούσεων στο Σχολικό Περιβάλλον”.

Στις 23 Ιανουαρίου 2024 ολοκληρώθηκε ο κύκλος τής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων Εκάλης σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Η επιμόρφωση είχε πεντάωρη διάρκεια και πραγματοποιήθηκε στα Σχολεία της Εκάλης.