Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα εδώ
Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα εδώ
Παραδοσιακά αλλά όχι ξεχασμένα επαγγέλματα
Τα παλιά αλλά όχι ξεχασμένα επαγγέλματα παρουσίασαν στους γονείς τους οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στο μεγάλο Γυμναστήριο των Δημοτικών Σχολείων. Την επιμέλεια κειμένων και την οργάνωση της εορτής είχαν οι κ.: Μίνα Λουκαδάκου, δασκάλα τής Β΄2 τάξης, και Αποστολία Πόρποδα, δασκάλα τής Β΄1 τάξης. Τη θεατρική διδασκαλία και τη σκηνοθετική επιμέλεια είχε η κ. Αγγελική Ζάχου, καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής, τα σκηνικά επιμελήθηκε η κ. Εύη Λαπαναΐτη, καθηγήτρια Καλλιτεχνικών, και τη χορωδία προετοίμασε η κ .Μαρίνα Τζούλη, καθηγήτρια Μουσικής.

Περί  ανέμων και  υδάτων
Το διαθεματικό πρόγραμμα «Περί ανέμων και υδάτων» επεξεργάστηκαν οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού  Εκάλης κατά το σχολικό έτος 2015-2016.

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Στο  Β΄ Αρσάκειο – Τοσίτσειο Δημοτικό οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές στο πλαίσιο  των πολιτιστικών και διαθεματικών δραστηριοτήτων θα επεξεργαστούν διάφορα θέματα. Τα προγράμματα αυτά θα  ανακοινωθούν  στον προγραμματισμό  του σχολείου. Επίσης, ανάλογα με τις ευκαιρίες  που θα δοθούν από τη διδακτέα ύλη και το ενδιαφέρον των μαθητών, θα εκπονηθούν και άλλα σχέδια εργασίας και δράσεις από τους μαθητές, τις μαθήτριες  και τους  εκπαιδευτικούς του Β΄  Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού.