Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου παρουσίασαν στους γονείς τους και τη συγγραφέα κ.Φωτεινή Φραγκούλη δρώμενα με αφορμή το βιβλίο της  "Κάτ - γατ - Καραγάτ", σε διασκευή και θεατρική διδασκαλία τής καθηγήτριας τής Θεατρικής Αγωγής κ. Ζάχου Αγγελικής.
Η συγγραφέας παρακολούθησε το ζωντάνεμα τού βιβλίου της με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιάστηκε από τις εργασίες που φιλοτέχνησαν οι μαθητές, με την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Εικαστικών κ. Λαπαναΐτη Εύης, καθώς και με το μουσικό μέρος τής παρουσίασης, το οποίο επιμελήθηκε η καθηγήτρια Μουσικής κ. Λασκαρίδου Κορίννα.
Οι μαθητές γνώρισαν τη φιλότεχνη γατούλα «Πουπέτα» στο μάθημα τής Φιλαναγνωσίας με τις δασκάλες τους κ. Νταγιάντα Χρύσα, δασκάλα τής Ε΄1 τάξης, και Καλοβερνά Σοφία,δασκάλα τής Ε΄2 τάξης, και με τη βοήθειά τους επεξεργάστηκαν τις ερωτήσεις – συνεντεύξεις που έθεσαν στη συγγραφέα. Η συγγραφέας πρόθυμα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, τους έδειξε φωτογραφίες με την Πουπέτ μοιράστηκε μαζί τους ιστορίες από τη ζωή της και υπέγραψε τα αντίτυπα των βιβλίων τής «Φιλότεχνης Πουπέτας» που άφησε σε όλους όμορφες εντυπώσεις.