Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν, στο κλειστό Κολυμβητήριο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Εκάλης, οι 30οί Κολυμβητικοί Αγώνες Εσωτερικού Πρωταθλήματος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης.

Αθλητές κι αθλήτριες και των τριών Δημοτικώναπό τη Β΄ ως την Στ΄ τάξη, συμμετείχαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για την ευγενή άμιλλα και τη διάκριση. Αγωνίστηκαν σε κατηγορίες, όπως ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο, σανίδα.

Τους μαθητές που διαγωνίστηκαν στις 18 Μαΐου περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: Κοντά τους βρέθηκε η καλύτερη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησηςπρωταθλήτρια Ευρώπης με πολλαπλές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες κολύμβησης, η Άννα Ντουντουνάκη. 

Η πρωταθλήτρια μίλησε στα παιδιά επισημαίνοντας πως πρωταθλητισμός και σχολείο μπορούν να συνδυαστούν, αν υπάρχει πρόγραμμα, αποφασιστικότητα και επικέντρωση στον στόχο. Η ίδια άλλωστε αποτελεί ζωντανό παράδειγμα των λόγων της, αφού εκτός από πρωταθλήτρια, είναι απόφοιτος τής Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.

Στη συνέχεια η κ. Ντουντουνάκη απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των παριστάμενων μαθητών και τέλος απένειμε τα μετάλλια στους μαθητές και τις μαθήτριες τής Στ΄ τάξης, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί τους.