Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, το θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης γέμισε με τις φαντασμαγορικές χριστουγεννιάτικες στολές των μαθητών και μαθητριών των Β΄ και Γ΄ τάξεων τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης που παρουσίασαν σε προσκεκλημένους γονείς μια σύγχρονη χριστουγεννιάτικη γιορτή σκορπίζοντας σε όλους τους θεατές κύματα γέλιου, χαράς και συγκίνησης.

Η θεατρική παράσταση των μαθητών τής Γ΄ τάξης πλαισιώθηκε από όμορφες χορογραφίες που παρουσίασαν τα παιδιά τής Β΄ τάξης αποσπώντας ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους θεατές. Το γιορτινό χριστουγεννιάτικο κλίμα συμπληρώθηκε από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που τραγούδησαν οι μαθητές των τεσσάρων μεγαλύτερων τάξεων συνοδία τής μαθητικής ορχήστρας τού Σχολείου. Ιδιαίτερη έκπληξη για όλους τους προσκεκλημένους ήταν η παρουσία του τραγουδιστή Σταύρου Νιφοράτου, που μαζί με τη χορωδία απέδωσε νεότερα και παλαιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ένα μεγάλο "μπράβο" αξίζει στα παιδιά αλλά και σε όλους τούς εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα!