Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στις 30 Μαΐου 2023, στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, αποχαιρέτισαν οι συμμαθητές τους, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς τους τις μαθήτριες και τους μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκαλης, που αποφοιτούν φέτος από το Σχολείο μας, σε μια συγκινητική εκδήλωση

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση είχαν τα "πρωτάκια" τους που άνοιξαν τη θεατρική παράσταση.
Τα  θεατρικά κείμενα που ανέβασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Στ΄ τάξης συγκίνησαν τους θεατές.
Η παράσταση πλαισιώθηκε από τη χορωδία των υπολοίπων τάξεων, ενώ μια όμορφη έκπληξη για τα παιδιά αποτέλεσε η παρουσία τού συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος  απέδωσε, συνοδία τής χορωδίας, επίκαιρα για την περίσταση τραγούδια του.

Δεν έλειψαν οι σύγχρονοι χοροί από τις μαθήτριες τής Στ΄ τάξης που ξεσήκωσαν με τον παλμό και τον ρυθμό τους μικρότερους αλλά και μεγαλύτερους θεατές!

Στο τέλος τής εκδήλωσης ο Διευθυντής απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Πρόεδρο κ. Γωγώ Σταθοπούλου και το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αρμονική συνεργασία του με τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας που προσέφεραν σε όλους τους παριστάμενους μια αξέχαστη αποχαιρετιστήρια βραδιά! 

Καλή σταδιοδρομία στα γυμνασιακά σας χρόνια, αγαπημένα μας «εκτάκια», και καλό καλοκαίρι!