Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στο πλαίσιο των αθλητικών διοργανώσεων και τής συμμετοχής των Σχολείων μας στις διοργανώσεις τού ΑΣΙΣ  (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων), το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Pierce College), στην Αγία Παρασκευή, και σε αυτούς συμμετείχαν 13 Λύκεια Σχολεία, μέλη του Α.Σ.Ι.Σ.

Τα Σχολεία μας εκπροσωπήθηκαν από 4 μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των αγώνων κολύμβησης. Όλοι επέδειξαν αγωνιστικότητα και συμπεριφορά που χαρακτηριζόταν από το ήθος τους και την συμπαράσταση προς όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός όμορφου αγωνιστικού κλίματος.

Από το Β΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης συμμετείχαν: η Βασιλική Κακούρη, μαθήτρια τού Γ΄4, η οποία τερμάτισε 3η στα 50μ. Ελεύθερο και 3η στα 50μ. Ύπτιο, και η Εύη Μπουκουβάλα, μαθήτρια τού Γ΄3.

Τις μαθήτριες συνόδευσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής τού κολυμβητηρίου κ. Μαρίνα Βαξεβάνογλου και  Γιώργος Μουσούρης. Συγχαρητήρια σε όλους!