Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων των 11ων Αγώνων Λόγου και Τέχνης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθώς και μαθητές από τα υπόλοιπα Αρσάκεια Σχολεία. Το θέμα τού εφετινού διαγωνισμού ήταν ο πίνακας τού Μάρκ Σαγκάλ «Πάνω από την πόλη».
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν τα έργα που διακρίθηκαν. Τη συζήτηση με τους καλεσμένους λογοτέχνες και καλλιτέχνες μέλη των κριτικών επιτροπών συντόνισε ο Γιάννης Μετζικώφ, ζωγράφος, σκηνογράφος και ενδυματολόγος. Στις επιτροπές συμμετείχαν οι ποιητές Γιώργος Βέηςκαι Αντώνης Φωστιέρης, οι πεζογράφοι Μάρω Δούκα και Αλέξης Σταμάτης, ο σκηνοθέτης Νίκος Βουτενιώτης, ο φωτογράφοο και διευθυντήο φωτογραφίας Αργύρης Θέος, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, οι μουσικοί Κώστας Θωμαΐδης και Μιχάλης Καλογεράκης και η εικαστικό και καθηγήτρια Καλλιτεχνικών τού Αρσακείου Βίκυ Χατζηλάκου.
Οι μαθητές παρακολούθησαν την βραβευμένη ταινία μικρού μήκους, άκουσαν το βραβευμένο κομμάτι μουσικής οργανικής σύνθεσης και, τέλος, ακούστηκε ζωντανά στο πιάνο το βραβευμένο κομμάτι μελοποιημένου στίχου.
Τέλος τα βραβευμένα διηγήματα και ποιήματα των μαθητών διάβασε η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου.
Σους βραβευθέντες μαθητές τα μέλη των κριτικών επιτροπών απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρα.
Από το Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης βραβεύτηκαν οι μαθητές: Ιωάννα Βλαχάκη 3ο βραβείο Ποίησης, Χριστίνα Βόκα και Όλγα Κεφαλά 2ο βραβείο Χρωματικής Σύνθεσης, Πολυξένη Πανταζίδου βραβείο Φωτογραφίας.