Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 τα Α΄ και Β΄ Αρσάκεια-Τοσίτσεια Γυμνάσια Εκάλης σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Υπηρεσία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εκάλης διοργάνωσαν την Ημέρα Σταδιοδρομίας για τους μαθητές τής Γ΄ τάξης, με σκοπό την εμηνέρωσή τους ως προς την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

Οι μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια τού ωρολόγιου προγράμματος είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν ομιλίες ανάλογα με τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα.    

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν γονείς μαθητών, απόφοιτοι των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων, πανεπιστημιακοί αλλά και διακεκριμένοι επαγγελματίες. 

Μέσα από τον δυναμικό και γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους ομιλητές οι μαθητές προβληματίστηκαν ως προς την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος, αλλά και τον σχεδιασμό εν γένει τής ζωής τους.

Την ευθύνη τής διοργάνωσης είχαν οι καθηγήτριες-σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Ιωάννα Κούρτη για το Α΄ Γυμνάσιο και κ. Κατερίνα Ζαχαροπούλου για το Β΄ Γυμνάσιο, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Αρσακείων-Τοσιτσείων Γυμνασίων Εκάλης.

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα τής εκδήλωσης, εδώ

{gallery{EK/2019-20/AGYME/15347{/gallery}