Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, και ώρα 11, στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Γ΄ τάξης τού  Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης, παρουσία των εκπαιδευτικών και των γονέων τους.

Την τελετή άνοιξε ο Διευθυντής κ. Μιχαήλ Καπετανής, που μίλησε με θέρμη στους μαθητές, αναφερόμενος τόσο στην ολόπλευρη ανάπτυξη τής προσωπικότητάς τους και στη διεύρυνση των γνώσεών τους στο Γυμνάσιοό όσο και στη συμμετοχή και την ευαισθητοποίησή τους σε ποικίλα θέματα, πάντοτε με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών και των γονέων τους, που στέκονται δίπλα τους.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο προέδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεώργιος Δοβλέτης, καθώς και ο εκπρόσωπος  τού 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου Αλέξης Λάτσης.

Ακολούθησαν ηλεκτρονικές προβολές κατά τις οποίες ξετυλίχθηκαν οι αναμνήσεις και οι δράσεις των μαθητών μας κατά τα γυμνασιακά τους χρόνια.

Τραγούδια μαθητών μας έντυσαν μουσικά την τελετή, η οποία ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων σπουδών και αναμνηστικών δώρων από τον Σύλλογο Διδασκόντων και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η φιλόλογος κ. Αικ. Κατσιάνου.
Τη μουσική επιμέλεια είχε η καθηγήτρια Μουσικής κ. Μ. Τασσοπούλου, τις ηλεκτρονικές παρουσιάσεις και τα βίντεο ανέλαβαν οι καθηγήτριες Πληροφορικής κ. Αδαμαντία Ξηρίδου και Ξένια Σιούτη, αντίστοιχα, ενώ την πρόσκληση φιλοτέχνησε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Κυριακή Πρεβενιού.

Ακολουθούν τα βίντεο που προβλήθηκαν εδώ και εδώ