Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης υποδέχθηκαν στο Σχολείο όλους τους μαθητές τής Α΄ τάξης, συνοδευόμενους από τους γονείς τους.

Ο Διευθυντής κ. Μιχάλης Καπετανής, φιλόλογος, και οι Υποδιευθύντριες κ. Αικατερίνη Μαράσλη, φυσικός, και  Μαρία Καραγεωργίου, μαθηματικός, ενημέρωσαν τους γονείς των μαθητών, στον χώρο του Αμφιθεάτρου, για θέματα σχετικά με τη λειτουργία τού Σχολείου.

Επίσης, η κ. Μ. Κούκνη, ψυχολόγος, μίλησε για τον ρόλο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Η κ. Μ. Δαφνή, Συντονίστρια τού Αγγλικού Τμήματος, ενημέρωσε σχετικά με τα διπλώματα τής αγγλικής γλώσσας, η κ. Μ. Βαξεβάνογλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, μίλησε για τη λειτουργία τού κολυμβητηρίου και η κ. Ε. Αγγελοπούλου, υπεύθυνη των Απογευματινών Ομίλων, παρουσίασε τις δραστηριότητες που παρέχονται από το Σχολείο για την απασχόληση των μαθητών μετά το πρωινό πρόγραμμα.

Ακολούθησε σύντομη συζήτηση με τους γονείς.

Οι νέοι μαθητές είχαν, επίσης, την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους καθηγητές στους χώρους των τάξεων, των εργαστηρίων Φυσικής και Χημείας, τής βιβλιοθήκης, τού ιατρείου, των Ξένων Γλωσσών, των αθλητικών εγκαταστάσεων, τού κολυμβητηρίου και τού κυλικείου.