Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στο πλαίσιο των αθλητικών διοργανώσεων και τής συμμετοχής μας στις διοργανώσεις των Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων), το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες για τα Γυμνάσια. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Pierce College) στην Αγία Παρασκευή, και σε αυτούς συμμετείχαν 15 Γυμνάσια Σχολεία μέλη των Α.Σ.Ι.Σ.

Τα Σχολεία μας εκπροσωπήθηκαν από μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των αγώνων κολύμβησης. Όλοι επέδειξαν αγωνιστικότητα και διακρίθηκαν για το ήθος τους και την συμπαράσταση προς όλους τους συμμαθητές τους που αγωνίζονταν, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που έλαβαν μέρος από το Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης είναι οι: Βασιλειάδης Αλέξανδρος (Γ΄1), Αξιώτης Φίλιππος (Γ΄1), Χαρτζουλάκη-Μάζου Αγάπη (Γ΄4), Γκουλιαμτζής-Γαλανίδης Οδυσσέας (Β΄1), Οικονομίδου Ιζαβέλλα (Β΄3) και Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος (Β΄3).

Η ομάδα των αγοριών των Γυμνασίων με τους Αξιώτη Φίλιππο, Γκουλιαμτζή-Γαλανίδη Οδυσσέα, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνο και Βασιλειάδη Αλέξανδρο συμμετείχε στη σκυταλοδρομία 4Χ50μ. Μικτής Ομαδικής.

Η ομάδα των κοριτσιών των Γυμνασίων με τις Οικονομίδου Ισαβέλλα, Βήλου Μαρίλια, Κατσίμπα Ευγενία και Χαρτζουλάκη-Μάζου Αγάπη συμμετείχε στη σκυταλοδρομία 4Χ50μ. Ελεύθερο.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής τού κολυμβητηρίου κ. Μ. Βαξεβάνογλου και Γ. Μουσούρης.