Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 15.15, στο αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των διδασκόντων με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τής Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεως τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης.
Κατά τη συνάντηση η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου, φιλόλογος, αφού καλωσόρισε τους γονείς και κηδεμόνες και τους ευχήθηκε μια δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά, τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν στη συνολική λειτουργία τού Σχολείου.
Η σχολική ψυχολόγος κ. Μαρία Κούκνη πληροφόρησε για τον ρόλο και τη λειτουργία τής Συμβουλευτικής Υπηρεσίας των Αρσακείων Σχολείων, ενώ ο κ. Χαρίτων Γραικός, διδάσκων τού Απογευματινού Ομίλου «Παραδοσιακή και Βυζαντινή Μουσική», ενημέρωσε για τη λειτουργία τού συγκεκριμένου ομίλου.
Σχετικά με τον τρόπο μελέτης των μαθητών μίλησε η μαθηματικός τού Σχολείου κ. Δωροθέα Τσαντούλα.
Στο πλαίσιο αυτής τής ενημέρωσης η εκπαιδευτικός-ψυχολόγος στον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων τής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Ελένη Κουκούλη μίλησε στους γονείς των μαθητών μας με θέμα «Τι σημαίνει να έχω παιδί στο Γυμνάσιο;».
Η συνάντηση γονέων και διδασκόντων διεξήχθη σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και σχόλια που έθεσαν οι γονείς των μαθητών μας.