Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:30, πραγματοποιήθηκαν, στο Θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των μαθητών τής Α΄ και τής Β΄ τάξης, αντίστοιχα, τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης.

Στις συναντήσεις αυτές η Διευθύντρια κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου ενημέρωσε τους γονείς για τη λειτουργία τού Γυμνασίου, την επικοινωνία μεταξύ γονέων και Σχολείου, τον ετήσιο προγραμματισμό, το πρωινό σχολικό πρόγραμμα, τα μαθήματα και τον τρόπο διδασκαλίας τους, τις Ζώνες Επιστημών και Πολιτισμού, τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, τη διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υιοθετούνται από το Σχολείο, τους Απογευματινούς Ομίλους, την αξιολόγηση των μαθητών, τις απουσίες και τις Συμβουλευτικές-Ψυχολογικές Υπηρεσίες τής Φ.Ε., ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν στην αγωγή των παιδιών.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη τήρησης τού κανονισμού τού Σχολείου από τους μαθητές, καθώς και την ανάγκη τήρησης των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση τής πανδημίας.
Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

Ενδεικτικά θέματα που αναφέρθηκαν στις ενημερωτικές συναντήσεις μπορείτε να δείτε εδώ.