Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης η γιορτή τής 25ης Μαρτίου για τον Ευαγγελισμό τής Θεοτόκου και την επανάσταση τού 1821, στον χώρο εκδηλώσεων τού Σχολείου.

Τα παιδιά με ενθουσιασμό τραγούδησαν επετειακά τραγούδια και τίμησαν τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, ενσαρκώνοντας τους αντίστοιχους ρόλους και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.

Την επιμέλεια και την οργάνωση τής γιορτής είχαν οι: κ. Έφη Γρανά και Ευδοξία Κυρίτση, και τους ρόλους δίδαξαν οι ίδιες οι νηπιαγωγοί στα τμήματά τους.

Τα τραγούδια δίδαξε η μουσικός κ. Μαρία Ευθυμίου και τους παραδοσιακούς χορούς ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μιχάλης Τζαβέλης, ενώ την παρουσίαση και τη μουσική επιμέλεια τής γιορτής είχε η Συντονίστρια τού Νηπιαγωγείου κ. Κατερίνα Ζαγκανά.

Με την ολοκλήρωση τής γιορτής, τα νήπια και τα προνήπια παρέλασαν ανά τμήμα με τις δασκάλες τους στους εξωτερικούς χώρους τού Σχολείου και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους και όλους τους παρευρισκόμενους.