Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο κατάμεστο θέατρο του ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι, η WRO Ελλάδας βράβευσε τους εκπαιδευτικούς-προπονητές των ελληνικών μαθητικών ομάδων που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ουγγαρία τον Νοέμβριο του 2019.

Ξεχωριστή θέση μεταξύ αυτών κατείχε η κ. Πωλίνα Πλουμιδάκη, καθηγήτρια πληροφορικής των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων Εκάλης, η οποία βραβεύτηκε ως προπονήτρια της ομάδας μαθητών Δημοτικού, που κατέλαβε τη 2η θέση παγκοσμίως στη συγκεκριμένη Ολυμπιάδα!

Συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό μας κ. Πωλίνα Πλουμιδάκη, που εργάστηκε σκληρά πάρα πολλές ώρες, προπονώντας τους μαθητές της εντός και εκτός του διδακτικού της ωραρίου, με κέφι και μεράκι, με ευσυνειδησία, ευγένεια, ενσυναίσθηση, δημιουργικότητα, και ιδιαίτερα μέσα στο πνεύμα της έρευνας και της επιστήμης, δείχνοντας στους μαθητές της ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

vravefsi OTEa
Με τον πρόεδρο της WRO Ελλάδας κ Ιωάννη Σομαλακίδη

vravefsi OTE 1a
Με την κ Ελένη Αγγελοπούλου, υπεύθυνη των απογευματινών ομίλων Φ.Ε., την κ Σοφία Σταθοπούλου, Αναπληρώτρια Επόπτρια πρωτοβάθμιας Φ. Ε. , τον κ Ιωάννη Σομαλακίδη, πρόεδρο της WRO Ελλάδας, τον κ. Άρη Μαυρομμάτη, μαθηματικό - θεωρητικό Τέχνης, πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας