Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ΦΕ

Απρίλιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30
Το καθιερωμένο X-mas Club επέστρεψε τη φετινή χρονιά στο Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.
Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022, το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου -μαθητές, μαθήτριες, γονείς και φίλους-  σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που τα είχε όλα!
Το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας του Σχολείου ετοίμασε για όλα τα παιδιά ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, όλα στα Αγγλικά!
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου αλλά και φίλοι και φίλες τους, κατανεμήθηκαν σε μικρότερες ομάδες, ώστε όλοι και όλες να συμμετέχουν σε κάθε ένα από τα εργαστήρια. Αυτά περιελάμβαναν: μαγειρική και διακόσμηση, Christmas cookies και choco spoons, παιχνίδια ταχύτητας και στόχου, ψάρεμα ζαχαρωτών, παιχνίδια, επίλυση γρίφων, κυνήγι θησαυρού, escape room αλλά και πολύ χορό και τραγούδι!
Εφέτος, οι μητέρες των μαθητών του Σχολείου επιμελήθηκαν με μεράκι και χριστουγεννιάτικη διάθεση ένα Craft Workshop - Εργαστήριο Χειροτεχνιών, οι οποίες θα διατεθούν στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας που ακολουθεί.
Ξεχωριστή νότα στο φετινό Christmas Club έδωσαν οι φωνές μικρών και μεγάλων που τραγούδησαν όλοι μαζί γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσαν στο κοινό και καταχειροκροτήθηκαν οι μοναδικές χορογραφίες με ακροβατικά που παρουσίασε ο Όμιλος Γυμναστικής!
Πολύτιμη στάθηκε η συμμετοχή των μαθητριών της Στ΄ τάξης στην οργάνωση της εκδήλωσης, οι οποίες με μεγάλη προθυμία και περισσή χαρά πρόσθεσαν χριστουγεννιάτικες πινελιές στα πρόσωπα των μικρότερων συμμαθητών και συμμαθητριών τους, καθώς τους υποδέχονταν!
Μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ενεργά με χαρά και γιορτινή διάθεση σύσσωμη η αρσακειακή οικογένεια: μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού, γονείς και φίλοι, ο Σύλλογος Διδασκόντων και όλο το προσωπικό του Σχολείου. Μια εκδήλωση που σήμανε την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων του Σχολείου για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.
Το Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν με τόση θέρμη στο κάλεσμά του.