Μετά την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη συνάντηση των αποφοίτων όλων των Αρσακείων στο Αρσάκειο Ψυχικού, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία συνεχίζει την προσπάθεια δικτύωσης και αλληλοβοήθειας των αποφοίτων της.
Δεν είναι λίγοι οι απόφοιτοι που ήρθαν σε επικοινωνία με τη Διοίκηση για να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους προς συναποφοίτους τους.

Έτσι, μέσω τής Υπηρεσίας Ιστοσελίδων και Κοινωνικών Δικτύων, με την υποστήριξη της Μηχανογράφησης και τη συνδρομή τής Συμβουλευτικής Υπηρεσίας ΣΕΠ, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο Soft Skills, το οποίο προσφέρει ευγενικά για τους ενδιαφερόμενους η απόφοιτη Μαριάννα Τερζιδάκη, MSc, ICF approved Career Coach.


Βασικά σημεία του webinar
 
· Ποια είναι τα βασικά soft skills (ήπιες δεξιότητες) και γιατί οι εργοδότες τα θεωρούν απαραίτητα

· Εστίαση σε 4 από τις πιο σημαντικές δεξιότητες, ειδικότερα στη σημερινή συγκυρία τού κορωνοϊού: 1. Διαχείριση τής αλλαγής – Understanding and managing change 2. Ανθεκτικότητα σε συνθήκες πίεσης – Resilience 3. Ομαδικότητα / Συνεργασία – Teamwork 4. Ηγεσία – Leadership

· Για καθένα από τα παραπάνω θα δοθεί ορισμός, θα παρουσιαστεί η σημασία του ως χαρακτηριστικού τής προσωπικότητας και θα εξεταστούν με παραδείγματα περιπτώσεις κατά τις οποίες επιδεικνύει κανείς τη συγκεκριμένη δεξιότητα.

Δείτε ένα βίντεο στο οποίο η Μαριάννα Τερζιδάκη μιλάει για το webinar.