«Στον κόσμο των χρωμάτων της Μυρτώς Καπνιστή» έχει τίτλο το αφιέρωμα του λογοτεχνικού ιστοτόπου «Δρόμοι Λογοτεχνίας» στην περυσινή απόφοιτη του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, η οποία πέρασε 9η στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας.

«Στον κόσμο των χρωμάτων της Μυρτώς Καπνιστή» έχει τίτλο το αφιέρωμα του λογοτεχνικού ιστοτόπου «Δρόμοι Λογοτεχνίας» στην περυσινή απόφοιτη του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, η οποία πέρασε 9η στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας. Για έργα της Μυρτώς, βραβευμένα στους Μαθητικούς Αγώνες Λόγου και Τέχνης της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας από την Κριτική Επιτροπή με μέλη τους Γιάννη Μετζικώφ, Χρήστο Μποκόρο, Γιώργο Ταξίδη και Βίκυ Χατζηλάκου, και για τη γενικότερη εικαστική της δημιουργία γράφει ο ποιητής Σωκράτης Μελισσαράτος. Διαβάστε το κείμενο εδώ.

Η Μυρτώ Καπνιστή επιμελήθηκε εικαστικά και το αφιέρωμα στους αποφοίτους 2020 του περιοδικού «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων, στο οποίο παρουσιάζονται οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλήνιες. Φυλλομετρήστε το περιοδικό και διαβάστε τη συνέντευξη της Μυρτώς εδώ: http://publications.arsakeio.gr/books/hhif