Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πρώτη ενημερωτική συνάντηση των γονέων με τους εκπαιδευτικούς τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων.



Συγκεκριμένα, η Διευθύντρια κ. Ελένη Παπανικολάου, οι δασκάλες τής Α΄τάξης κ. Σωτηρία Αρβανίτη και Αλεξάνδρα Χριστοδούλου και οι καθηγητές των ειδικοτήτων καλωσόρισαν τους γονείς τής Α΄ τάξης σε μια διά ζώσης συνάντηση, στον χώρο εκδηλώσεων τού Σχολείου, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Αρχικά οι γονείς ενημερώθηκαν αναλυτικά για το έργο τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, για τον τρόπο λειτουργίας τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων, τη φιλοσοφία και τους στόχους τής παρεχόμενης αγωγής, τις απαιτήσεις και τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και τον τρόπο συνεργασίας μεταξύ Σχολείου και οικογένειας.

Ακολούθησε ειδικότερη ενημέρωσή τους από τις δασκάλες στις αίθουσες διδασκαλίας τής Α΄τάξης σχετικά με την καθημερινή πορεία και τους εκπαιδευτικούς στόχους τής τάξης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και συνομίλησαν με τους γονείς η Αναπληρώτρια Επόπτρια Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων Πρωτοβάθμιας κ. Σοφία Σταθοπούλου και η Συντονίστρια Ελληνικών κ. Αθηνά Μακροπόδη.

Ακολούθησε η ενημέρωση των γονέων από τους δασκάλους των Β΄ και Στ΄ τάξεων διαδικτυακά μέσω τής πλατφόρμας Cisco Webex.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στέκονται συνοδοιπόροι μας, πιστεύουν και στηρίζουν το εκπαιδευτικό μας έργο!