Αρσάκεια Ιωαννίνων

Άλλη μια Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για το Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί τής Β΄τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων βραβεύθηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο «Science all around us!» και την υψηλή ποιότητα των δραστηριοτήτων που υλοποίησαν.

Οι μικροί μαθητές-ερευνητές τής Β΄ τάξης εφάρμοσαν την επιστημονική μέθοδο, για να μελετήσουν και να ερμηνεύσουν διάφορα φυσικά φαινόμενα που συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή, σε συνεργασία με μαθητές από άλλα σχολεία τής Ευρώπης.

Το Σχολείο μας ήταν ιδρυτής τού έργου και το γενικό συντονισμό είχε η δασκάλα-φυσικός και υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων τού Σχολείου κ. Υβόννη Ευαγγέλου.

H Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης τής δράσης.

Πρόκειται για την ουσιαστική αναγνώριση τού έργου των εκπαιδευτικών, των μαθητών και τού σχολείου για το υψηλό επίπεδο των eTwinning προγραμμάτων τους και αποτελεί ενίσχυση στην προσπάθειά τους, αλλά και μια δημόσια επιβεβαίωση τής δέσμευσής τους για ποιότητα και ειλικρίνεια στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας.