Αρσάκεια Ιωαννίνων

Το Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, στο πλαίσιο τής συνεργασίας τους με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αποτελώντας έναν σημαντικό εκπαιδευτικό φορέα τής περιοχής, συμμετείχαν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στην "Ημέρα Καριέρας 2023" στο Συνεδριακό Κέντρο τού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Κάρολος Παπούλιας", που διοργάνωσε η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας τού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μια εκδήλωση που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο.

Στην εκδήλωση η Διευθύντρια τού Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους, όπως και υποψήφιους διδάκτορες και κατόχους διδακτορικών τού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Και, επίσης, να διερευνήσει δυνατότητες και ευκαιρίες συνεργασίας μαζί τους, καθώς και να πραγματοποιήσει προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Μια εξαιρετική διοργάνωση τής ΔΑΣΤΑ τού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με υπεύθυνη την κ. Ευθαλία Γερωνυμάκη και, παράλληλα, μια δράση εξωστρέφειας τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων, η οποία συμβάλλει στο να έχουν φοιτητές και απόφοιτοι τις πρώτες τους εμπειρίες δικτύωσης και διαχείρισης τής σταδιοδρομίας τους.