Αρσάκεια Ιωαννίνων
Δραστηριότητες για το Φθινόπωρο

Μια ακόμη θεματική ενότητα πλησιάζει στο τέλος της για τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων.

Steam παρέα με τα τρία μικρά λυκάκια!
Με αφορμή το βιβλίο τού Ευγένιου Τριβιζά «Τα τρία μικρά λυκάκια» τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων έκαναν την πρώτη τους SΤEAM κατασκευή, ενώ παράλληλα επεξεργάστηκαν βασικές ιδιότητες για τα στερεά σχήματα.
Η τάξη τού Νηπιαγωγείου μετακόμισε στην αυλή του Σχολείου!

Μπορεί ο καιρός να έχει χαλάσει αλλά τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων πρόλαβαν να απολαύσουν την γεμάτη πράσινο αυλή τού Σχολείου

Καλή σχολική χρονιά!

Τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων για ακόμη μια χρονιά ξεκίνησαν με πολλή χαρά και δημιουργικότητα, αλλά και με ακόμη περισσότερη προσοχή!

Ανακυκλώνω και προστατεύω το περιβάλλον μου!
Τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, αφού γνώρισαν τα οφέλη τής ανακύκλωσης για την προστασία τού φυσικού περιβάλλοντος και έμαθαν αναλυτικά ποια υλικά είναι ανακυκλώσιμα, δημιούργησαν κατασκευές από αυτά, στο πλαίσιο τής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Ας γνωρίσουμε τα έντομα!

Με τα έντομα τής Ανοιξης ασχολήθηκαν τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, μέσω τής σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Καλώς μας ήλθες Άνοιξη! 

Τον ερχομό τής Άνοιξης γιόρτασαν τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων με την κατασκευή πρωτομαγιάτικου στεφανιού από αλατοζύμη και ταΐστρας πουλιών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Πάσχα με εξ αποστάσεως διδασκαλία

Ένα διαφορετικό Πάσχα βίωσαν την εφετινή χρονιά τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων...

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιόρτασαν τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων.

Θαλάσσια ζώα υπό εξαφάνιση,,,

Τα θαλάσσια ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση γνώρισαν τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων στο πλαίσιο τής θεματική ενότητας "Προστατέυω το περιβάλλον μου".