Αρσάκεια Ιωαννίνων
Το Πάσχα στο Νηπιαγωγείο μας!

Οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων ξεκίνησαν τη θεματική ενότητα για το Πάσχα με αφιερώματα σχετικά με τη ζωή και τα έργα τού Ιησού, τα Άγια Πάθη και την Ανάσταση.

Διαγωνισμός HELMEPA

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων κατέθεσαν τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής τής Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA.

Ημέρα κατά τής Σχολικής Βίας

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 ολοκληρώθηκαν για τους μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων οι δραστηριότητες για την αντιμετώπιση τής σχολικής βίας.

Απόκριατικες δραστηριότητες SHTEAM

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων συμμετείχαν σε δύο αποκριάτικες δραστηριότητες λεπτής κινητικότητας και SHTEAM, που σκοπό είχαν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους με τρόπο παιγνιώδη και διασκεδαστικό.

Ανακύκλωση τώρα...

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε το δεύτερο Εργαστήριο Δεξιοτήτων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων για την ανακύκλωση, που εντάσσεται στο διαθεματικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων με τίτλο «Αειφορία σημαίνει αγάπη… ».

Εορτή 25ης Μαρτίου

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η εορτή τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων για την εθνική επέτειο τής 25ης Μαρτίου 1821.

Χειμώνας και Μαθηματικά - Αριθμοί και Πρόσθεση

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες Μαθηματικών των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, που εντάσσονται στη θεματική ενότητα τού Χειμώνα.

Ζώα σε Χειμερία Νάρκη - Δραστηριότητα Ρομποτικής

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων συμμετείχαν σε μια δραστηριότητα εκπαιδευτικής ρομποτικής «βοηθώντας» μια μικρή αρκούδα να βρει φαγητό και να φτάσει στην σπηλιά της για να πέσει σε χειμερία νάρκη.

Συμμετοχή στη δράση STEM 3.0

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων είναι ένα από τα 38 νηπιαγωγεία σε όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στην e-Twinning δράση για το STEM 3.0.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις

«Χριστούγεννα σημαίνουν παιχνίδι» ήταν το σύνθημα των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων μέχρι και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 που ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στο Σχολείο.