Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, στις 19:30, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξεως τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων με τίτλο «Με τον ‘Ηλιο ταξιδεύουμε... στον κόσμο». Η παράσταση είχε κύριο θέμα τον ήλιο στα παραμύθια τού κόσμου. Οι μικροί μας μαθητές υποδύθηκαν ρόλους, όπως ο ήλιος, οι Ινδιάνοι, τα σύννεφα, το νερό, τα ποντικάκια, ο πύργος, ο βοριάς, και παρουσίασαν στη σκηνή τις ιστορίες και τις περιπέτειες τού ήλιου. Με την παράσταση αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος τού διαθεματικού προγράμματος τού Νηπιαγωγείου «Ανακαλύπτοντας τον κόσμο».
Τη γενική επιμέλεια τής εορτής είχαν οι νηπιαγωγοί κ. Ισαβέλλα Λιάτσου και Ελένη Δρούγκα. Επιμέλεια θεατρικού έκανε η κ. Γιούλη Μάντζιου, μουσική επιμέλεια ο κ. Θανάσης Βόλλας, διδασκαλία χορογραφιών η κ. Ερμιόνη Κατσούλη, εικαστική επιμέλεια ο κ. Χρήστος Ιωαννίδης και εκμάθηση αγγλικού αποσπάσματος η κ. Εμμανουέλα Μουντράκη.



Μετά το πέρας τού θεατρικού προβλήθηκε το παρακάτω βίντεο με τίτλο "Αναμνήσεις από το Νηπιαγωγείο",  όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εντυπώσεις και τις αναμνήσεις τους από την τρέχουσα σχολική χρονιά...
Τη γενική επιμέλεια τού βίντεο είχαν οι νηπιαγωγοί κ. Ισαβέλλα Λιάτσου και Ελένη Δρούγκα, και τη σκηνοθεσία-μοντάζ ανέλαβε ο εικαστικός κ. Χρήστος Ιωαννίδης.