Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2018
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 48 1
week 49 2 3 4 5 6 7 8
week 50 9 10 11 12 13 14 15
week 51 16 17 18 19 20 21 22
week 52 23 24 25 26 27 28 29
week 1 30 31
Η Χορωδία των αποφοίτων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων «GraduArti», υπό τη διεύθυνση τής καθηγήτριας Μουσικής Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη, και μαθητές λυκείου τού Μουσικού Ομίλου των Τοσιτσείων συμμετέχουν εθελοντικά και υποστηρίζουν την κίνηση «Όλοι μαζί Μπορούμε» πλαισιώνοντας τη μεγάλη συναυλία τού Διονύση Σαββόπουλου την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο Καλλιμάρμαρο.
Η συναυλία γίνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε.

Οι «GraduArti» και ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, έχοντας επανειλημμένως συνεργαστεί με τον Διονύση Σαββόπουλο σε συναυλίες για το Ταμείο Υποτροφιών των Αρσακείων αλλά και σε άλλες συναυλίες για κοινωνικούς σκοπούς και έχοντας θητεύσει στο ελληνικό τραγούδι κατά τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, θα είναι εκεί μαζί με την μπάντα τού Πολεμικού Ναυτικού και τους: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φοίβο Δεληβοριά, την απόφοιτή μας Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννη Ζουγανέλη, Νίκο Ζιώγαλα, Βιολέτα Ίκαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστή Μαραβέγια, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Κατερίνα Πολέμη, Μελίνα Τανάγρη, Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τη Μαρία Φαραντούρη και τον Γιάννη Χαρούλη!

GraduArti1

H Χορωδία «GraduArti»:

Η χορωδία
GraduArti αποτελείται από αποφοίτους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων, οι οποίοι δε θέλησαν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που τους συνδέει με το σχολικό χώρο. Οι GraduArtiπροέρχονται από το Μουσικό Όμιλο των Σχολείων,  ο οποίος ιδρύθηκε το 1996 και αποτελείται από παιδική και εφηβική χορωδία, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριάς μας Χριστίνας Βαρσάμη – Κούκνη. Είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με το Μουσικό Όμιλο, οι GraduArtiέχουν συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τη Λυρική Σκηνή, Θέατρο Παλλάς, το Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας και το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Στα μουσικά τους ταξίδια έχουν συνταξιδιώτες κορυφαίους ερμηνευτές, συνθέτες, μαέστρους και σκηνοθέτες. 


affiche