Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ΦΕ

Ιανουάριος 2023
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31
Για άλλη μια χρονιά, 9 στους 10 μαθητές των Αρσακείων Σχολείων εισήχθησαν σε ΑΕΙ. Αξίζει ένα μεγάλο «Μπράβο» πρωτίστως στους ίδιους, στις οικογένειές τους, αλλά και στους καθηγητές τους, για την σκληρή προσπάθειά τους που είχε σαν αποτέλεσμα την τεράστια επιτυχία στις Πανελλήνιες.

Ας αφήσουμε όμως τους αριθμούς να μιλήσουν από μόνοι τους. Στο infographic που ακολουθεί θα δείτε το ποσοστό των επιτυχόντων μαθητών των Αρσακείων στις φετινές Πανελλήνιες 2017, το ποσοστό επιτυχίας σε σχολές υψηλής ζήτησης, τόσο θεωρητικού όσο και θετικού προσανατολισμού, τους αριστούχους ανά μάθημα, όπως επίσης και τα συγκριτικά ποσοστά επιτυχίας αριστούχων μαθητών των Αρσακείων με τα πανελλαδικά αποτελέσματα.


arsakeio infographic panellhnies
                                                                                                                  
                                                                                                                Κατεβάστε το Infographic


Η επιτυχία των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας οφείλεται μεταξύ άλλων στη συστηματοποιημένη κατανομή της ύλης μέσα στον σχολικό χρόνο, στη μεθοδική εξάσκηση των μαθητών μέσα στην τάξη, έτσι ώστε να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή τους, στις σταθερές και μεθοδικά σχεδιασμένες διαδικασίες επαναλήψεων, ανακεφαλαιώσεων, αντιμετώπισης αποριών, προετοιμασίας για τις εξετάσεις, στην ενίσχυση των ωρών διδασκαλίας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων προκειμένου να διατίθεται επαρκής χρόνος για εμβάθυνση, στη μακρόχρονη εμπειρία των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών, στην αδιατάρακτη εφαρμογή του καθημερινού σχολικού προγράμματος καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, και τέλος, στην επιστημονική, παιδαγωγική και συναισθηματική υποστήριξη των μαθητών από τους καθηγητές τους, προκειμένου οι μαθητές να αισθάνονται τους εκπαιδευτικούς ως συμπαραστάτες στον αγώνα τους προς την επιτυχία.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη των γονιών των μαθητών μας, καθιστούν τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία εδώ και 181 χρόνια ιδανική επιλογή για την εκπαίδευση.