Αρσάκεια Πατρών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (στις 2 Απριλίου) οι μαθητές των Αγγλικών Τμημάτων τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών αφιέρωσαν μια ολόκληρη εβδομάδα, από 1η έως 5 Απριλίου, στην ανάγνωση αγγλικών λογοτεχνικών κειμένων ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους. Έτσι, οι μαθητές τής Α΄τάξης ανακάλυψαν έναν καρχαρία στο πάρκο, "Shark in the Park" by Nick Sharratt, οι μαθητές τής Β΄ τάξης έφαγαν μπισκότα και ήπιαν τσάι με τον Bennie, "Bennie and the Biscuits" by Kathryn Harper, και τρόμαξαν το φοβερό τρολ, "The Three Billy goats" by Sue Areng.
Η Γ΄ τάξη μαγεύτηκε από τη μάγισσα Winnie , "Winnie the Witch"  by Valerie Thomas, η Δ΄ τάξη συνάντησε το πιο παράξενο ζώο τού δάσους,"The Gruffalo" by Julia Donaldson, οι μαθητές τής Ε΄ τάξης γνώρισαν τον ευγενικό και ρομαντικό κύριο που ζει στο Wobblewell, "The Wrinklecrinkle Man", και η Στ΄ τάξη επισκέφθηκε έναν παράξενο ζωολογικό κήπο που ταξιδεύει σε όλους τους πλανήτες, "The Zoo" by Edward D. Hoch.

Μέσα, λοιπόν, από τον φανταστικό κόσμο των ιστοριών οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν την αγγλική γλώσσα, αλλά και να διασκεδάσουν με ζωγραφιές, κατασκευές, παιχνίδια και τραγούδια.