Αρσάκεια Πατρών
Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2017 η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», από το Γυμνάσιο και Λύκειο Πάτρας.
Το ωρολόγιο πρόγραμμα τού Σχολείου διαμορφώθηκε έτσι ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν αθλήματα και αθλητές, να παρακολουθήσουν ταινία σε σχέση με τα ιδεώδη τού αθλητισμού και να συναγωνιστούν σε μίνι εσωτερικό πρωτάθλημα.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στο Σχολείο ήταν:

  • από το άθλημα τού μπάσκετ: αντιπροσωπία τού «Απόλλωνα Carna», η οποία αποτελείτο από τους αθλητές Γιώργο Αποστολίδη, Μάριο Ματαλών και Πάνο Ερμείδη. Οι αθλητές συνοδεύονταν από την κ. Ευαγγελία Λάππα-Νιάρου, μέλος τής ΚΑΕ και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

  • από το άθλημα τής τοξοβολίας: Κάζουρας Τάκης, υπεύθυνος Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Κάζουρας Ιωάννης, εκπαιδευτής και κριτής, και Παπαδημάτος Κωνσταντίνος, πανελληνιονίκης.

  •  από το άθλημα τού πινγκ-πόνγκ: Φιλιππακόπουλος Φίλιππος, γυμναστής και προπονητής πινγκ πονγκ, Ηλιοπούλου Βασιλική, πρωταθλήτρια και μέλος τής Εθνικής Ομάδας, Μαργαρίτης Αλέξανδρος, πρωταθλητής και μέλος τής Εθνικής Ομάδας

  • από το άθλημα τού τάε κβο ντο: Λιβάνης Διονύσης, προπονητής, Γεωργακόπουλος Διονύσης, προπονητής, και αθλητές: Πατσιά Μαρία, Παπαβασιλείου Χριστίνα (πανελληνιονίκης), Γεωργαλάς Σπήλιος.
Την ευθύνη για την οργάνωση και τις προσκλήσεις των αθλητών είχαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής τού Σχολείου κ. Ευρώπη Λώλου και Θάνος Λουκόπουλος.