Αρσάκεια ΠατρώνΣτις 11 Σεπτεμβρίου 2023 το Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχθεί παλαιότερους, αλλά και νεότερους μαθητές που εντάχθηκαν στην αρσακειακή οικογένεια.


Στις 9 το πρωι o φιλόξενος αύλειος χώρος των Αρσακείων Σχολείων Πατρών πλημμύρισε όχι μόνο από τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές τού Νηπιαγωγείου, τού Δημοτικού, τού Γυμνασίου και τού Λυκείου των Αρσακείων Πατρών, αλλά και από τους γονείς και συγγενείς των μαθητών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους κατά την τέλεση τού Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησαν τον Αγιασμό αρκετοί από τους αποφοιτήσαντες μαθητές τής περσινής χρονιάς που τώρα ετοιμάζονται να φοιτήσουν στα ΑΕΙ τής χώρας μας.

Στην τελετή παρέστη ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές. Χαιρετισμό εκ μέρους των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών τού Σχολείου απηύθυνε ο Διευθυντής τού Δημοτικού κ. Ευάγγελος Στάθης και εκ μέρους τού απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού η κ. Ευτυχία Μπάρλου.

Καλή σχολική χρονιά, αγαπημένα μας παιδιά!